Medewerkers Albert Schweitzer ontvangen langverwachte coronabonus

20 november 2020 15:18

Het Albert Schweitzer ziekenhuis heeft zijn belofte waargemaakt: vandaag ontvingen de medewerkers van het ziekenhuis de coronabonus van 1000 euro netto op hun rekening. De bonus is een extra beloning voor de inzet van alle medewerkers tijdens de eerste coronagolf.

Minister Hugo de Jonge kondigde in juni de bonus aan voor zorgmedewerkers. Maar niet iedereen kwam voor die bonus in aanmerking, zo werd een speciale lijst gemaakt voor de medewerkers die de bonus wél zouden krijgen.

Maar het Albert Schweitzer ziekenhuis was het hier niet mee eens en besloot voor alle medewerkers de bonus aan te vragen. “Wij hebben de coronabonus voor iedereen voorgeschoten, omdat wij vinden dat jullie niet langer hoeven te wachten”, vertelt directeur Peter van der Meer in een video gericht aan alle medewerkers. Het ziekenhuis betaalt uiteindelijk een deel van de bonussen zelf. 

“Inmiddels hebben wij ons weer een slag in de rondte gewerkt voor de tweede coronagolf en ook daarom is het nu tijd dat jullie die 1000 euro krijgen.” De directeur laat weten erg trots te zijn op zijn personeel en bedankt iedereen voor zijn inzet.

Leuk artikel?
Deel met anderen:


© 2021 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)