Mick uit Stadspolders is weer terug in Dordrecht

31 juli 2020 13:13

De Dordtse Mick van Zadelhoff heeft de afgelopen maanden de halve wereld gezien. Door het coronavirus strandde hij na zijn date in St. Petersburg in Thailand. Daarna reisde hij naar Servië en eindigde op de camping van zijn ouders in Frankrijk. Dit weekend was hij even terug in Dordrecht. Wij spraken met hem af op het Statenplein.

"Het was een hectische periode," vertelt hij. "We zijn precies op het goede moment uit Servië vertrokken want nadat wij daar weg waren gingen de grenzen weer dicht." Samen met zijn vriendin helpt hij zijn ouders op de camping in Frankrijk. "We zijn gisteren teruggekomen om oma op te halen en zondag gaan we weer terug. Dan zijn we in ieder geval het hoogseizoen nog daar en daarna zien we het wel weer."

De vriendin van Mick mag heeft nog een visum wat uiteindelijk afloopt, maar ze hebben nog niet nagedacht over wat ze dan gaan doen of waar ze naar toe gaan. "Vandaag laat ik haar Dordrecht zien want zij is hier voor het eerst. Er is genoeg te zien hier en ik laat haar wat typisch Nederlandse snack proeven."

Aan het eind van het interview vraagt Mick aan haar of zij misschien een harinkje wil proeven, maar daar werd ze niet heel enthousiast van. Even later vervolgen zij hun rondleiding door Dordt.

Leuk artikel?
Deel met anderen:


© 2021 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)