Niet alle supporters FC Dordrecht tevreden met uitkomst 'pittig overleg'

03 mei 2021 16:52

'Gelederen gesloten na pittig overleg', meldt FC Dordrecht op hun website. Zaterdag ging de club aan de Krommedijk in gesprek met supporters na kritiek van de achterban. De supportersvereniging ging mee in de belofte om communicatie naar supporters te verbeteren, andere aanhangers van de Schapekoppen nemen hier geen genoegen mee.

Supporters naast het stadion
Tientallen supporters, binnen vertegenwoordigd door Bart Bezemer (die zich vorige week al kritisch uitte over de club) en een andere supporter op de westelijke tribune - waren tijdens het gesprek voor enige tijd naast het stadion te vinden.

Politie hield een oogje in het zeil en vroeg de aanhangers na verloop van tijd om de club te verlaten.

Bezemer laat telefonisch weten te balen van de houding van de supportersvereniging, die volgens hem te makkelijk meegaan in de beloftes van de club.

Bijeenkomsten tussen club en fans
John Weerman, voorzitter van de Raad van Commissarissen van de club, vertelt op de website dat vanaf nu transparanter wordt gecommuniceerd over de stand van zaken. In het vervolg zegt FC Dordrecht structureel bijeenkomsten te organiseren tussen de club en een afvaardiging van de supporters.

En op sportief gebied zit het seizoen er alweer bijna op. Vrijdag verloor de club van vertrekkend hoofdtrainer Jan Zoutman de regioderby tegen Excelsior met 3-0. In totaal 625 supporters van de thuisploeg zagen hun club al vroeg twee keer scoren tegen de Dordtenaren.

Laatste thuisduel
Komende vrijdag is alweer het laatste thuisduel van het seizoen, waarin kampioen Cambuur Leeuwarden de tegenstander is.

Leuk artikel?
Deel met anderen:


© 2021 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)