Nieuwe huisvesting ‘Geef het Dordt’ geopend

10 september 2019 16:51

De nieuwe huisvesting van Geef het Dordt aan de Merwedestraat is zaterdag officieel geopend. Er waren verschillende activiteiten, waaronder een braderie en een muzikaal optreden.

Spullen krijgen bij Geef het Dordt een tweede leven. Dordtenaren die het minder breed hebben, kunnen hiervan gebruik maken. In ruil voor deze kosteloze voorziening leveren zij een dienst, zoals een klusje doen voor een buurtgenoot of een helpende hand bieden in het wijkcentrum.

Geef het Dordt is onderdeel van de website GeldenzoDordt.nl. Op deze website staan alle voorzieningen, activiteiten en initiatieven waar je kosteloos of tegen een kleine vergoeding terecht kunt. Ook kun je hier terecht voor hulp bij schulden en het ontmoeten van andere mensen.

“We hopen hiermee een breed publiek te bereiken”, vertelt Margriet Aalberts van GeldenzoDordt.nl. “Dus de mensen die minder te besteden hebben, maar ook anderen, bijvoorbeeld hulpverlening die de juiste spullen of activiteiten zoekt voor wie dit nodig heeft.”Leuk artikel?
Deel met anderen:


© 2020 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)