Dordrecht, Netherlands

Al 150 adressen aangemeld voor Rommelroute

Na drie succesvolle edities kon het haast niet uitblijven: De Dordtse Rommelroute keert wederom terug naar de binnenstad. De vierde editie vindt plaats op zondag 18 september. En daar hebben zich nu al de nodige deelnemers voor aangemeld.
Marjolein Vos | 15 augustus 2022 14:01 | Aangepast op 15 augustus 2022 14:01
Het idee voor de Dordtse Rommelroute ontstond in 2019: bewoners komen in contact met elkaar, en overbodige spullen krijgen een nieuwe eigenaar. De gemeente zag er wel wat in en gaf groen licht voor het plan. Inmiddels doen er elke editie zo’n 260 adressen mee.

Inwoners van de Dordtse historische binnenstad kunnen zich aanmelden om mee te doen aan deze bijzondere rommelmarkt. Iedereen die in dit gebied woont en spullen wil verkopen, kan na inschrijving op www.dordtserommelroute.nl deelnemen. Zij kunnen tussen 9.30 uur en 17.00 uur hun spullen aanbieden voor de deur van hun eigen woning. Na inschrijving krijgen zij een vermelding op de plattegrond. Deze is te vinden op de website van de organisatie. Zo kunnen bezoekers hun eigen wandelroute met adressen samenstellen.

Aanmelden kan via www.dordtserommelroute.nl. Daar is ook meer informatie over het evenement te vinden. Vorig jaar kon de Rommelroute ondanks coronaperikelen toch doorgaan, bekijk hier ons verslag:

Lees meer over:

Dordtse Rommelroute|

Lees ook

Voor in de agenda: Dordtse Rommelroute kondigt vierde editie aan

Na drie succesvolle edities kon het haast niet uitblijven: De Dordtse Rommelroute keert wederom teru...