Dordrecht, Netherlands

Dordrecht ligt weer open

De komende tijd zijn er weer veel straten geheel of gedeeltelijk afgesloten. U bent gewaarschuwd, het kan meer of minder overlast opleveren.
Gert van der Steen | 24 september 2018 13:40 | Aangepast op 24 september 2018 13:40
Hieronder een overzicht, samengesteld door In De Buurt.

Albert Cuypsingel: Van 24 tot 28 september 2018 worden drie sinusdrempels aangelegd, en wordt de kruising met de Beverwijckstraat aangepast. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg.


Lenghenstraat – Lindenstraat – Vriesestraat: Op twee plekken in de Vriesestraat wordt er herbestraat. Er is geen hinder.


Ceramstraat: Van 17 september tot 5 oktober 2018 is de Ceramstraat afgesloten. Zorgcentrum de Linde wordt aangesloten op het warmtenet. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg.


Oranjelaan – Noordendijk: Van 17 september tot 5 oktober 2018 is de Noordendijk ter hoogte van de Oranjelaan afgesloten. Er is matige hinder: je bent vijf tot tien minuten langer onderweg.


Bosboom-Toussaintstraat – Krispijnseweg – Frans Lebretlaan – Mauritsweg: Van 24 september tot 5 oktober 2018 beginnen de voorbereidingen voor de werkzaamheden in de Bosboom-Toussaintstraat, Krispijnseweg, Frans Lebretlaan en Mauritsweg. Er is matige hinder, wat betekent dat je vijf tot tien minuten langer onderweg bent.


Johanna Naber-erf: Van 10 september tot 6 oktober 2018 vinden er werkzaamheden plaats op de Stadspolderring/Johanna Naber-erf. Ter hoogte van het Johanna Naber-erf is maar een rijbaan beschikbaar. Er staan verkeerslichten om het verkeer te regelen.


Ring Admiraalsplein: Van 27 augustus tot 2 november 2018 zijn de Jacob van Heemskerckstraat, Abel Tasmanstraat en Cornelis Trompweg afgesloten. Het riool wordt hier vervangen. Het verkeer wordt omgeleid. Er is matige hinder, wat betekent dat je vijf tot tien minuten langer onderweg bent.


Willem Dreeshof: Vanaf 19 september wordt er in de Willem Dreeshof het warmtenet aangelegd. De werkzaamheden duren tot 2 november 2018. Er is kleine hinder: je bent minder dan vijf minuten langer onderweg.


Magnoliastraat – Gravensingel – Beukenlaan: Sinds 26 maart 2018 wordt in de Magnoliastraat, Vijverlaan, Gravensingel en Beukenlaan het riool vervangen. Een omleiding is ingesteld. De werkzaamheden duren tot en met 28 september 2018. Er is matige hinder, wat betekent dat je vijf tot tien minuten langer onderweg bent.


Crabbehof – Krispijn: Van 18 juni tot en met 12 oktober 2018 zijn de Jozef Israëlsstraat, Jacob Marisstraat, Jozef Israëlsplein, Albert Neuhuysstraat, Jacob van Rulsdaelstraat, Thorbeckeweg, Frank van der Goesstraat en W.h. Vliegenstraat afgesloten voor de aanleg van het warmtenet. Er is matige hinder, wat betekent dat je vijf tot tien minuten langer onderweg bent.


Van Karnebeekstraat – Van Hallstraat – Piersonstraat – Henri Polakstraat – Abraham Kuyperweg: De Van Hallstraat, Piersonstraat, Henri Polakstraat en Abraham Kuyperweg worden herbestraat. De werkzaamheden vinden plaats van 11 september tot 21 december. Er is matige hinder, wat betekent dat je vijf tot tien minuten langer onderweg bent.


Hugo de Grootlaan – Weeskinderendijk Beneden: Van 17 september tot en met 28 december komt er een reconstructie van de kruising Hugo de Grootlaan ter hoogte van de Diepenbrockweg, Hugo de Grootplein en Weeskinderendijk Beneden. Er is matige hinder, wat betekent dat je vijf tot tien minuten langer onderweg bent.


Lange Gelderse Kade: Sinds 1 mei 2018 wordt deze kade hersteld tussen Korte Geldersekade en Grotekerkplein en geldt er éénrichtingsverkeer richting het Grotekerkplein. Verder is er een omleiding ingesteld. De werkzaamheden duren tot en met 20 december 2018. Er is grote hinder: je bent 10 tot 30 minuten langer onderweg.


Wieldrechtse Zeedijk: Tussen Spinel en de Wieldrechtse Zeedijk is de weg afgesloten. De werkzaamheden duren tot 31 december 2018. Ook bij Wilgenwende is een stuk van de Wieldrechtse Zeedijk afgesloten op 26 september van 9.00 tot 15.00 uur.

Meest gelezen

Aanhangwagen gekanteld op A15, bijna anderhalf uur vertraging

Corrado Francke | MerweRTV | 15 apr 2024 11:57

Lees ook

Fietser (12) komt onder cementwagen maar overleeft op wonderbaarlijke wijze

Op de Edisonweg in Alblasserdam heeft een cementwagen dinsdagochtend een 12-jarige jongen overreden....

Honkbal steeds populairder onder jongeren: ´Later wil ik in de MLB spelen´

The Hawks speelden afgelopen weekend de eerste wedstrijd van hethonkbalseizoen. Daarmee keken ze vo...

Molen Kyck over den Dyck deels uit de steigers

Weken was de enige overgebleven Dordtse molen aan de Noordendijk aan het zicht onttrokken. Achter he...

NS zet treinen zaterdag paar minuten stil uit protest tegen geweld

Uit protest tegen het geweld waar medewerkers mee te maken krijgen zet NS zaterdagavond om 22.30 uur...

Hoe viezer, hoe beter: nieuw schoolplein nodigt uit tot ontdekkend leren

Basisschool IKC De Repelaer heeft een nieuw groenblauw schoolplein, dat meer ruimte moet maken voor ...

Aanhangwagen gekanteld op A15, bijna anderhalf uur vertraging

Een aanhanger van een combi-vrachtwagen is maandag gekanteld op de A15 bij Hardinxveld-Giessendam. D...