Dordrecht, Netherlands

Zaterdag bij TV Dordrecht: herhaling van De Grote Prijs van Dordt

De Grote Prijs van Dordt 2022 is in volle gang. Deze competitie, die lokale muzikanten een duw in de rug biedt, kent verschillende voorrondes in aanloop naar de finale in december. TV Dordrecht nam alvast een kijkje bij de voorronde Pop, die plaatsvond op 12 november in de Popcentrale. Bekijk deze zaterdag de herhaling van onze special.
Marie Frenay | 10 december 2022 10:00 | Aangepast op 10 december 2022 10:00
Tijdens de Voorronde Pop speelden vier acts een aantal eigen liedjes, waarvoor ze elk 20 minuten de tijd kregen. Zowel het publiek als een jury beslissen over hun lot: De winnaar Publieksprijs gaat naar de halve finale (3 december). De winnaar van de Juryprijs gaat direct door naar de finale op 17 december. De artiest die de finale en dus de Grote Prijs van Dordt wint, krijgt als prijzenpakket onder andere een podiumplek op Wantijpop 2023, studiotijd, een promopakket en gratis repetitieruimte in de Popcentrale.

De Grote Prijs van Dordt heeft in totaal drie voorrondes, verdeeld over de genres Rock, Pop, en Loud. TV Dordrecht ging langs bij een bomvolle Popcentrale tijdens de voorronde Pop, en trof daar de artiesten Shy Riot Club, The 8th Trampoline, Luuk Geers, en L’Appel du Vide. Wie er gewonnen heeft en hoe de bands de avond zelf vonden, zie je zaterdag in de herhaling van onze special na het Weekoverzicht van 18:00 uur bij TV Dordrecht.

Volgende week, op zaterdag 17 december, is de finale van de Grote Prijs. Een verslag hiervan is een week later te zien op TV Dordrecht.

Lees meer over:

De Grote Prijs|

Lees ook

Zaterdag op RTV Dordrecht: herhaling finale Grote Prijs

RTV Dordrecht zendt zaterdag een herhaling van de Grote Prijs van Dordt uit. De impressie is vanaf z...