Dordrecht, Netherlands

Bekijk alle muzikale hoogtepunten van het Popgala

Eevee, The Dirty Daddy’s, Het Gezelschap, en Dusty Ciggaar: allemaal vielen zij in de prijzen bij het Dordts Popgala, dat begin juni in het Energiehuis werd gehouden. Een samenvatting van de optredens is woensdagavond te zien op TV Dordrecht.
Marjolein Vos | 22 juni 2022 10:41 | Aangepast op 22 juni 2022 10:41
Tijdens het gala werden prijzen uitgereikt aan de beste Dordtse acts. Het gala wordt gehouden om waardering te tonen voor artiesten in en rond de stad, laat de organisatie weten.

De nog vrij onbekende Eevee won met de Popprijs de belangrijkste award van de avond. “Er loopt hier zoveel talent rond, dus dit is erg bijzonder”, reageerde ze trots op haar winst. Van optredens ken je haar waarschijnlijk niet, maar online heeft ze een wereldpubliek dat ze bereikt via haar streams.
Naast de eer won Eevee ook een geldbedrag. Ze twijfelt nog even wat ze daarmee gaat doen. “Ik wil heel graag naar een warm land gaan en een beetje genieten, maar ik wil ook heel graag een MacBook. Het is dus nog even afwegen wat ik belangrijker vind", lacht ze.

Naast de uitreiking van de awards waren er ook veel optredens bij het Popgala te zien. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan woensdagavond vanaf 18.00 uur na het nieuws naar TV Dordrecht. Daar zenden we een uitgebreide impressie van het gala uit. De uitzending wordt tot donderdagavond ieder uur herhaald.

Bekijk hier de nieuwsreportage die wij maakten van het Popgala nog een keer terug.

Lees meer over:

Dordts Popgala|eevee|

Meest gelezen

Fietser omgekomen bij ongeluk op Oranjelaan

Marjolein Vos | 1 dec 2022 10:40

Lees ook

Het regende prijzen tijdens het Dordtse Popgala

De spanning hing donderdagavond in de lucht; na twee jaar kon het Popgala weer groots gevierd worden...

Beats van lofi producer eevee slaan aan in Amerika

Meer dan een laptop heeft de van oorsprong Dordtse producer eevee eigenlijk niet nodig voor haar lof...