Dordrecht, Netherlands

'Ouwe Jonges' weer terug op TV Dordrecht

Thijs Blom, Ron van de Rhee en Ad van den Herik Fokko van der Straaten
De ‘ouwe jonges’ van RTV Dordrecht keren vanaf zondagmiddag weer terug op de buis om het nieuws van de afgelopen zomer door te nemen. Ron van de Rhee, Ad van den Herik en Thijs Blom geven aan de stamtafel weer hun ongezouten mening over Dordtse en dit keer ook Haagse perikelen.
Corrado Francke | 24 september 2022 17:06 | Aangepast op 24 september 2022 17:06
Het even vaak geroemde als verguisde trio neemt met hoge snelheid belangwekkende als onbenullige zaken door. De energiecrisis laat ook de oude heren niet koud en met Prinsjesdag nog vers in het geheugen vragen zij zich hardop af hoe voorkomen kan worden dat nog eens duizenden Dordtenaren in armoede belanden.

Rivier, Boot, Stad
Wethouder Heijkoop wordt bijkans heilig verklaard, de kunstenaar achter Rivier, Boot, Stad kan daarentegen op minder waardering rekenen. De heren zijn op z’n zachts gezegd niet zo gecharmeerd van het kunstproject en rekenen terloops ook nog even hun collega en cameraman Fokko van der Straaten tot de Dordtse kunstelite.

De grootmeesters in het mopperen sparen deze uitzending niets of niemand. Over de kap in het Weizigtpark komen nieuwe visies op tafel. Thijs noemt alle heisa het failliet van inspraak en participatie in de stad en Ad vindt het park helemaal geen park. Valt er dan helemaal niets meer te lachen?

Smurfenvaas en vogeltjes
Ron doet nog dappere pogingen om iedereen op te beuren met een smurfenvaas en nieuwe vogeltjes voor de man die z’n volière per ongeluk open liet staan, maar het chagrijn overheerst. De mannen voorzien dat de thermostaat bij de omroep zo ver omlaag gaat dat zij reeds winterkleding hebben meegenomen.

Ouwe Jonges Krentebrood is bij RTV Dordrecht zondagmiddag te zien vanaf 12:00 uur. Wie het mist krijgt woensdagavond een herkansing.

Lees meer over:

Ouwe Jonges Krentebrood|

Lees ook

Nog één 'Ouwe Jonges' voor de vakantie

Aan de stamtafel van RTV Dordrecht bespreken de ‘ouwe jonges’ van de omroep de laatste keer voor...

'Ouwe Jonges Krentebrood' is weer terug op de buis

Het programma Ouwe Jonges Krentebrood keert zondag na een maandenlange afwezigheid terug bij RTV Do...

Bekijk hier de nieuwste Ouwe Jonges Krentebrood

De stamtafel zit weer vol. Vanaf zondag 12 juni verschijnen de drie heren weer regelmatig op de buis...