Dordrecht, Netherlands

Websuper Picnic opent nieuw distributiecentrum in Dordrecht

Een nieuwe bewoner voor het nieuwe bedrijventerrein DistriPark Dordrecht, pal naast de A16. Online Supermarkt Picnic vestigt zich begin volgend jaar op het park om van daaruit meer klanten in Brabant en Zuid-Holland te kunnen bedienen.
Alexander Eleveld | 24 februari 2022 11:41 | Aangepast op 24 februari 2022 11:41
Met een oppervlakte van ruim 30.000 vierkante meter wordt het geen kleine speler. Het distributiecentrum biedt werk aan 300 tot 500 mensen. "We zijn blij met de komst van een bedrijf met veel werkgelegenheid naar Distripark", zegt wethouder Maarten Burggraaf. "Dit biedt kansen voor inwoners van Dordrecht en de Drechtsteden die op zoek zijn naar een baan in de logistiek. Samen met onze partners, zoals Dordrecht Academy en Baanbrekend Drechtsteden, faciliteren we bedrijven bij het vinden van passend personeel. Dat zullen we ook doen voor Picnic."

Boodschappen op de stoep
Picnic bezorgt de boodschappen inmiddels gratis thuis bij ruim 850.000 klanten, verdeeld over 170 Nederlandse plaatsen. Ruim zes jaar geleden ging de websuper van start in Amersfoort, om vervolgens gestaag uit te breiden naar grote en kleinere plaatsen in ons land, laat het bedrijf weten. "Straks gaan we in gesprek met toekomstige medewerkers die op zoek zijn naar een baan met toekomstperspectief in een sterk groeiend bedrijf met mooie doorgroeimogelijkheden", vertelt medeoprichter van Picnic Michiel Muller. Onlangs kondigde het bedrijf al aan ook distributiecentra te bouwen in Zwolle en Ridderkerk.

Lees ook

Wordt deze 'Energy Hub' tankstation 2.0?

Er is langs de A16 begonnen aan een 'nieuw soort tankstation' aldus wethouder Chris van Benschop. De...