Dordrecht, Netherlands

Nog één 'Ouwe Jonges' voor de vakantie

Aan de stamtafel van RTV Dordrecht bespreken de ‘ouwe jonges’ van de omroep de laatste keer voor de zomer het nieuws van de afgelopen tijd. Ron van de Rhee, Ad van den Herik en Thijs Blom gaan op vakantie, maar niet voordat ze hun zegje hebben gedaan over actuele Dordtse zaken.
Marjolein Vos | 9 juli 2022 10:00 | Aangepast op 8 juli 2022 20:11
Aan de orde komt een reeks van onderwerpen. Dordrecht krijgt een zak geld van het Rijk, om de leefbaarheid van Krispijn, Wielwijk en Crabbehof te verbeteren. Het verhaal komt de heren bekend voor… Ook hebben ze een ongezouten mening over de Veiligheidsregio’s, die steeds meer taken en bevoegdheden krijgen, niet gehinderd door enige democratische controle.
Zoals zoveel inwoners wachten ze ongeduldig op alle concrete plannen van het nieuwe stadsbestuur en ontkomen ze niet aan een analyse van de boerenprotesten, de oorzaak van de ellende en een mogelijke oplossing. Waar Ad en Thijs elkaar nogal eens in de haren vliegen zijn ze het dit keer helemaal eens; Big Rivers moet gratis toegankelijk zijn. Maar één van de twee zullen we op het festival niet zien…

Ouwe Jonges Krentebrood is bij RTV Dordrecht zondag vanaf 12.00 uur. Wie het mist krijgt woensdagavond een herkansing. Voor wie niet zolang kan wachten, is de uitzending hier alvast te zien.

Lees meer over:

Ouwe Jonges Krentebrood|

Lees ook

'Ouwe Jonges' weer terug op TV Dordrecht

De ‘ouwe jonges’ van RTV Dordrecht keren vanaf zondagmiddag weer terug op de buis om het nieuws ...

'Ouwe Jonges Krentebrood' is weer terug op de buis

Het programma Ouwe Jonges Krentebrood keert zondag na een maandenlange afwezigheid terug bij RTV Do...

Bekijk hier de nieuwste Ouwe Jonges Krentebrood

De stamtafel zit weer vol. Vanaf zondag 12 juni verschijnen de drie heren weer regelmatig op de buis...