Dordrecht, Netherlands

Diefstal op industrieterrein, politie vindt twee verdachten én hond in camper

Politiebusjes en de camper Instagram: Politie Dordrecht
Twee dieven hebben dinsdag hun slag geslagen op het industrieterrein langs de Mijlweg. Het duo brak zeecontainers open, vertellen Dordtse agenten op Instagram. Dankzij een alerte melder konden de twee snel worden aangehouden in de camper waar zij zich schuilhielden.
Corrado Francke | 11 mei 2022 10:46 | Aangepast op 11 mei 2022 10:46
Met meerdere eenheden reed de politie richting het industrieterrein om de verdachten te pakken. De agenten kregen hulp van een politiehelikopter, die de camper al snel in de gaten had.

De eerste verdachte kon snel worden aangehouden. De tweede persoon was nog in de camper en de politie sommeerde hem naar buiten te komen. Dat lukte pas toen de surveillancehond luid blafte.

Zonnende hond
Ondertussen zag de politie een hond op de bijrijdersstoel zitten. “Die zat heerlijk van het zonnetje te genieten en maakte zich niet zo druk om alles wat er gaande was”, beschrijft de politie die situatie. De hond is gevangen door een hondengeleider en, voordat de surveillancehond eraan te pas kwam, op een veilige afstand gebracht.

Het duo is ingesloten op het politiebureau. De recherche neemt de zaak in behandeling en gaat de zaak verder onderzoeken.

Lees meer over:

Diefstal|

Meest gelezen

Laatste tocht voor overleden Johnny (38)

Jordy Hijman | 30 sep 2022 19:42

Cliënten van ASVZ deden mee aan de Buddyrun

Alexander Eleveld | 2 okt 2022 10:50

'Dordrecht is de perfecte plek voor Scrooge Live'

Alexander Eleveld | 28 sep 2022 11:50