Dordrecht, Netherlands

Dordtse zanger Jared gooit hoge ogen in nieuw tv-programma 'Better Than Ever'

Jared Grant RTV Dordrecht
Wie zaterdagavond naar de eerste aflevering van het nieuwe RTL-programma 'Better Than Ever' heeft gekeken, kan de hoge, loepzuivere noten van zanger Jared Grant haast niet gemist hebben. De Dordtenaar oogstte met zijn optreden lof bij zijn medekandidaten en bij de kijkers thuis.
Alexander Eleveld | 5 januari 2022 20:36 | Aangepast op 5 januari 2022 20:36
In het nieuwe muziekprogramma zijn iedere aflevering zeven opvallende oud-deelnemers van talentshows als Idols, Starmaker, X-Factor en The Voice of Holland te gast. Ze vertellen hoe het nu met hen gaat en wat ze in de afgelopen jaren hebben meegemaakt. Begeleid door Waylon en zonder jury, coaches en publiek leren zij elkaar opnieuw kennen en spelen ze het optreden van hun leven.

Eén van de artiesten die in de eerste aflevering centraal stond, is de 30-jarige Jared Grant uit Dordrecht. Hij deed in 2015 mee aan The Voice Of Holland en schopte het tot de halve finale. De gehoopte doorbraak bleef uit, ook toen hij in 2019 meedeed aan zangprogramma All Together Now.

In het programma vertelde hij onder andere hoe hij tijdens The Voice de stempel 'zingende danser' opgeplakt kreeg en wat hij na zijn deelname aan die competitie heeft gedaan in de muziek. Hij ziet zijn deelname aan Better Than Ever - waarin het niet draait om competitie, maar om muziek - als een nieuwe kans om naam te maken. "Wat bij The Voice niet gelukt is, gaat nu wel lukken!"