Dordrecht, Netherlands

Zó gaat het nu met MAFS-deelnemer Sonny: zijn hij en Dylan nog samen?

Dordtse Sonny deed mee aan Married At First Sight RTL
Met een roos in zijn mond en grote glimlach stond hij zijn onbekende aanstaande op te wachten bij het altaar. Dordtenaar Sonny Monster ging het ‘Married At First Sight’-avontuur vol overgave aan. Met succes. Hij bleef getrouwd met Dylan. Maar hoe gaat het nu, een half jaar na de laatste opnames, met hen?
Robin Nanninga | 12 mei 2022 09:00 | Aangepast op 11 mei 2022 15:17
“Ik heb een man!” Haast iedere voorbijganger tijdens de huwelijksreis in Venetië kreeg het van Sonny te horen. Zo gelukkig was hij met zijn Dylan, aan wie hij op basis van de wetenschap werd gekoppeld door de experts van het tv-programma Married At First Sight. Cupido schoot raak, het stel belandde op een roze wolk en bleef daar gedurende de opnames stevig op zitten. In de laatste aflevering was het dan ook geen verrassing dat de mannen besloten getrouwd te blijven.

In het geheim afspreken
Dat besluit viel in november en eigenlijk begon toen pas de uitdaging voor de twee. Want zodra de uitzendingen begonnen, konden Sonny en Dylan elkaar alleen in het geheim ontmoeten. Niemand mocht de uitkomst van het experiment weten. “Alleen de bruiloftsgasten wisten het, dus daar konden we gelukkig gewoon samen naartoe”, aldus de Dordtenaar.Een zware beproeving, maar de liefde was groot genoeg om die tijd door te komen. Sonny en Dylan zijn nog steeds dolblij met elkaar. Sterker nog: ze wonen al praktisch samen. Sonny: “We zijn eigenlijk doordeweeks vooral hier, in Dordrecht. In de weekenden gaan we dan soms nog naar Emmen (de woonplaats van Dylan, red.). Dat is nu een soort vakantiehuis, eigenlijk.”

Wij spraken het verliefde stel over hun avontuur. Bekijk het interview hieronder.
'Met elkaar één'
Naast het huwelijk tussen Sonny en Dylan hield ook het huwelijk van deelnemers Rowan en Astleigh stand. Daarmee is dit seizoen van Married At First Sight een van de meest succesvolle seizoenen tot dusver. Waarom het Sonny en Dylan lukte hun huwelijk te laten slagen? Sonny: “We respecteren elkaar zoals we zijn en zijn echt met elkaar bezig en niet met dingen om ons heen, zoals camara’s of de productie. We zijn echt met elkaar één.”

Nu de laatste aflevering eindelijk is uitgezonden, breekt een nieuwe tijd aan voor het stel. Eindelijk mogen ze in het openbaar met elkaar gezien worden. “We hebben al een week vakantie aangevraagd. We gaan alleen maar terrassen, winkelen: alles wat we de afgelopen tijd niet hebben gedaan”, aldus Dylan. “Maar dan met z’n tweeën, zonder pet op”, vervolgt hij. “En zonnebril”, vult zijn man aan.

Meest gelezen

Fietser omgekomen bij ongeluk op Oranjelaan

Marjolein Vos | 1 dec 2022 10:40

Lees ook

De Engelenburgerbrug is terug van weggeweest, bekijk hier de foto's

Het heeft even geduurd, maar donderdagochtend was het dan eindelijk zover. Rond 08:00 uur was de Eng...

Lijsttrekkers proosten op nieuw evenementenjaar: 'Het kan weer'

Evenementen kunnen weer doorgaan en daar moest op geproost worden. Vrijdag hebben de lijsttrekkers v...

Silver Talent Show breidt uit naar Zwijndrecht

De Silver Talent Show keert terug en beperkt zich niet alleen tot Dordrecht. Zwijndrecht krijgt voor...

Dick werd in zijn auto verpletterd door een stroomaggregaat, morgen hoopt hij eindelijk de waarheid te horen

Talloze keren is die bewuste dinsdagochtend door de gedachten van Dick Spaans (57) gegaan. Had hij n...

Leve de Koning! Dit kun je dit jaar verwachten tijdens Koningsdag in Dordrecht

Van de Oranjemarkt tot de vuurwerkshow: Koningsdag wordt dit jaar weer als vanouds gevierd. Na twee ...

Dordrecht staat ook stil bij Wereld Art Nouveau Dag

Kunstliefhebbers zijn er misschien al bekend mee: de kunststroom Art Nouveau. Vrijdag is het Wereld ...