Dordrecht, Netherlands

Zó gaat het nu met MAFS-deelnemer Sonny: zijn hij en Dylan nog samen?

Dordtse Sonny deed mee aan Married At First Sight RTL
Met een roos in zijn mond en grote glimlach stond hij zijn onbekende aanstaande op te wachten bij het altaar. Dordtenaar Sonny Monster ging het ‘Married At First Sight’-avontuur vol overgave aan. Met succes. Hij bleef getrouwd met Dylan. Maar hoe gaat het nu, een half jaar na de laatste opnames, met hen?
Robin Nanninga | 12 mei 2022 09:00 | Aangepast op 11 mei 2022 15:17
“Ik heb een man!” Haast iedere voorbijganger tijdens de huwelijksreis in Venetië kreeg het van Sonny te horen. Zo gelukkig was hij met zijn Dylan, aan wie hij op basis van de wetenschap werd gekoppeld door de experts van het tv-programma Married At First Sight. Cupido schoot raak, het stel belandde op een roze wolk en bleef daar gedurende de opnames stevig op zitten. In de laatste aflevering was het dan ook geen verrassing dat de mannen besloten getrouwd te blijven.

In het geheim afspreken
Dat besluit viel in november en eigenlijk begon toen pas de uitdaging voor de twee. Want zodra de uitzendingen begonnen, konden Sonny en Dylan elkaar alleen in het geheim ontmoeten. Niemand mocht de uitkomst van het experiment weten. “Alleen de bruiloftsgasten wisten het, dus daar konden we gelukkig gewoon samen naartoe”, aldus de Dordtenaar.Een zware beproeving, maar de liefde was groot genoeg om die tijd door te komen. Sonny en Dylan zijn nog steeds dolblij met elkaar. Sterker nog: ze wonen al praktisch samen. Sonny: “We zijn eigenlijk doordeweeks vooral hier, in Dordrecht. In de weekenden gaan we dan soms nog naar Emmen (de woonplaats van Dylan, red.). Dat is nu een soort vakantiehuis, eigenlijk.”

Wij spraken het verliefde stel over hun avontuur. Bekijk het interview hieronder.
'Met elkaar één'
Naast het huwelijk tussen Sonny en Dylan hield ook het huwelijk van deelnemers Rowan en Astleigh stand. Daarmee is dit seizoen van Married At First Sight een van de meest succesvolle seizoenen tot dusver. Waarom het Sonny en Dylan lukte hun huwelijk te laten slagen? Sonny: “We respecteren elkaar zoals we zijn en zijn echt met elkaar bezig en niet met dingen om ons heen, zoals camara’s of de productie. We zijn echt met elkaar één.”

Nu de laatste aflevering eindelijk is uitgezonden, breekt een nieuwe tijd aan voor het stel. Eindelijk mogen ze in het openbaar met elkaar gezien worden. “We hebben al een week vakantie aangevraagd. We gaan alleen maar terrassen, winkelen: alles wat we de afgelopen tijd niet hebben gedaan”, aldus Dylan. “Maar dan met z’n tweeën, zonder pet op”, vervolgt hij. “En zonnebril”, vult zijn man aan.

Lees ook

Even na je werk een vaccinatie halen; prikken zonder afspraak bij de GGD

Op alle drie de vaccinatieslocaties van de GGD in onze regio (Dordrecht, Gorinchem en Puttershoek) k...

Voorlopige einduitslag gemeenteraadsverkiezingen; GroenLinks samen met VVD grote winnaars en vier nieuwe partijen

De grote winnaar van de gemeenteraadsverkiezingen in Dordrecht is de VVD. Zij krijgen net als GroenL...

Onschuldige stippelmot neemt Merwelanden over

Bij de Merwelanden hangen webben vol rupsen aan de bomen. Maar geen zorgen! Het gaat hier niet om de...

Wijkagenten: 'Corona heeft ons werk veranderd'

Bijna twee jaar lang hebben we er al mee te maken: het corona-virus en de bijbehorende maatregelen. ...

Dordrecht krijgt een echte English Bookshop: 'Jongeren lezen massaal Engels'

Van een paar boekenkasten naar een volledige gevuld pand: De Nieuwe Bengel opent binnenkort een 'Eng...

De Engelenburgerbrug is terug van weggeweest, bekijk hier de foto's

Het heeft even geduurd, maar donderdagochtend was het dan eindelijk zover. Rond 08:00 uur was de Eng...