Dordrecht, Netherlands

Zó gaat het nu met MAFS-deelnemer Sonny: zijn hij en Dylan nog samen?

Dordtse Sonny deed mee aan Married At First Sight RTL
Met een roos in zijn mond en grote glimlach stond hij zijn onbekende aanstaande op te wachten bij het altaar. Dordtenaar Sonny Monster ging het ‘Married At First Sight’-avontuur vol overgave aan. Met succes. Hij bleef getrouwd met Dylan. Maar hoe gaat het nu, een half jaar na de laatste opnames, met hen?
Robin Nanninga | 12 mei 2022 09:00 | Aangepast op 11 mei 2022 15:17
“Ik heb een man!” Haast iedere voorbijganger tijdens de huwelijksreis in Venetië kreeg het van Sonny te horen. Zo gelukkig was hij met zijn Dylan, aan wie hij op basis van de wetenschap werd gekoppeld door de experts van het tv-programma Married At First Sight. Cupido schoot raak, het stel belandde op een roze wolk en bleef daar gedurende de opnames stevig op zitten. In de laatste aflevering was het dan ook geen verrassing dat de mannen besloten getrouwd te blijven.

In het geheim afspreken
Dat besluit viel in november en eigenlijk begon toen pas de uitdaging voor de twee. Want zodra de uitzendingen begonnen, konden Sonny en Dylan elkaar alleen in het geheim ontmoeten. Niemand mocht de uitkomst van het experiment weten. “Alleen de bruiloftsgasten wisten het, dus daar konden we gelukkig gewoon samen naartoe”, aldus de Dordtenaar.Een zware beproeving, maar de liefde was groot genoeg om die tijd door te komen. Sonny en Dylan zijn nog steeds dolblij met elkaar. Sterker nog: ze wonen al praktisch samen. Sonny: “We zijn eigenlijk doordeweeks vooral hier, in Dordrecht. In de weekenden gaan we dan soms nog naar Emmen (de woonplaats van Dylan, red.). Dat is nu een soort vakantiehuis, eigenlijk.”

Wij spraken het verliefde stel over hun avontuur. Bekijk het interview hieronder.
'Met elkaar één'
Naast het huwelijk tussen Sonny en Dylan hield ook het huwelijk van deelnemers Rowan en Astleigh stand. Daarmee is dit seizoen van Married At First Sight een van de meest succesvolle seizoenen tot dusver. Waarom het Sonny en Dylan lukte hun huwelijk te laten slagen? Sonny: “We respecteren elkaar zoals we zijn en zijn echt met elkaar bezig en niet met dingen om ons heen, zoals camara’s of de productie. We zijn echt met elkaar één.”

Nu de laatste aflevering eindelijk is uitgezonden, breekt een nieuwe tijd aan voor het stel. Eindelijk mogen ze in het openbaar met elkaar gezien worden. “We hebben al een week vakantie aangevraagd. We gaan alleen maar terrassen, winkelen: alles wat we de afgelopen tijd niet hebben gedaan”, aldus Dylan. “Maar dan met z’n tweeën, zonder pet op”, vervolgt hij. “En zonnebril”, vult zijn man aan.

Meest gelezen

Fietser omgekomen bij ongeluk op Oranjelaan

Marjolein Vos | 1 dec 2022 10:40

Lees ook

Bedankje van de Belgen: Grote Markt in Antwerpen omgedoopt tot 'Dordrecht'

Het was een ludieke actie tijdens de lockdown, eerder dit jaar. Dordtse ondernemers, die boos waren ...

Verenigingen roepen op: 'Verhoog parkeertarieven Sportboulevard niet'

Verenigingen die gebruikmaken van de Sportboulevard vrezen voor hun toekomst, als gevolg van de verw...

Historische verhalen over de havens van Dordrecht

In de havens van Dordrecht liggen de verhalen voor het oprapen. In deze oudste stad is het al eeuwen...

Natascha (47) nam voor ze stierf in het ziekenhuis afscheid van haar paard: dit is het verhaal achter het ontroerende filmpje

De kwetsbare vrouw in het ziekenhuisbed en het stoere zwarte Friese paard die zijn neus tegen haar g...

Spectaculaire beelden: politie houdt vier verdachten aan na achtervolging over A16

Op YouTube zijn beelden opgedoken van een wilde achtervolging over de A16 die eindigt op de Dordtse ...

Leo stond 18! keer op Big Rivers, maar stopt (noodgedwongen) door slijtende stembanden

Vanaf de eerste editie van Big Rivers in 1998 was hij er al bij: Leo Schellinger (71). En niet als z...