Dordrecht, Netherlands

Verlies voor FC Dordrecht tegen Telstar

FC Dordrecht heeft thuis verloren tegen Telstar, een eigen doelpunt van Stankov en drie goals van de club uit Velsen zorgden voor een 1-4 eindstand. Marko Maletic maakte het doelpunt voor de Schapenkoppen.
Robert van Loon | 7 september 2018 22:59 | Aangepast op 7 september 2018 22:59
In de eerste helft wisselden de kansen voor FC Dordrecht en Telstar elkaar af. In de 15 minuut kopte Antonio Stankov de bal in het Dordtse doel, kort daarna in de 22e minuut schoot Marko Maletic vanuit een vrije trap de bal in het doel van de gasten. De rust eindigde in een 1-1 stand.


De tweede helft was amper begonnen toen er in de 47ste minuut werd gescoord door Ryan Seager. FC Dordrecht probeerde terug te komen en kwam een paar keer dichtbij een gelijkmaker. Na de 1-3 van wederom Ryan Seager was de wedstrijd beslist. De 1-4 in de 84ste minuut maakte de score compleet.


“Teleurstellend, de uitslag”, is de reactie van trainer Gérard de Nooijer. “Als je thuis met 1-4 verliest is het een teleurstellende wedstrijd. We komen heel snel achter door een ongelukkige eigen goal van Stankov. En je hebt een goede vrije trap van Marko Maletic. Daarna denk ik dat we genoeg kansen en mogelijkheden hebben gehad om de 2-1 te maken. Na de rust komen we heel snel met 1-2 achter, dan krijg je natuurlijk een aantal grote mogelijkheden om gelijk te maken en de laatste tien minuten ga je alles proberen naar voren te sturen. Maar voordat we kunnen wisselen krijgen we een goal. Is het 1-3 en naar die 1-4 ga je niet eens meer naar kijken. Als je kijkt naar de uitslag is het een beetje een geflatteerde uitslag en ook niet verdiend. Ik denk dat wij minimaal één punt hadden verdiend op basis van onze kansen.”


Na de eerdere verliezen en gelijkspel staat Dordrecht nu op de een na laatste plaats met slechts 1 punt. Volgende week treft FC Dordrecht thuis FC Twente, Twente staat 4e met 7 punten.

Lees ook

Big Rivers Festival genomineerd als Beste Publieksevenement van Nederland

Het Dordtse Big Rivers Festival maakt kans op een landelijke prijs. Het festival is genomineerd voor...

Meerdere hulpdiensten uitgerukt voor aanrijding op A16

Twee auto’s zijn dinsdag gebotst op de A16, net uit de Drechttunnel. Meerdere hulpdiensten kwamen te...

Dordrecht en Recklinghausen vieren 50 jaar stedenband

Burgemeester Kolff heeft dit weekend samen met een delegatie uit Dordrecht een bezoek gebracht aan d...

Raad buitenspel bij onder water zetten van Hel en Zuilespolder?

Als het aan Rijkswaterstaat ligt, wordt rivierwater toegelaten in de Hel- en Zuilespolder en zal de ...

Dordtenaar (47) overleden bij woningbrand in Landgraaf

Een 47-jarige Dordtenaar is zaterdag overleden bij een woningbrand in de Limburgse plaats Landgraaf....

DeetosSnel weer terug op het tweede niveau: 'Beloning voor het harde werken'

Met een derbyzege verzekerde korfbalclub DeetosSnel/QLS zich van de titel én promotie naar het tweed...