Schoolexamens Wellant College gaan aangepast door

25 maart 2020 13:07

Nadat het kabinet dinsdag bekend maakte dat de eindexamens niet doorgaan, is bij veel leerlingen en hun ouders onduidelijkheid. Zijn ze nu al wel geslaagd? Kunnen de schoolexamens worden afgerond en hoe zit het met de herkansingen?

Het Wellant College heeft de leerlingen van het laatste jaar laten weten dat de schoolexamens die nog zouden plaatsvinden, wel doorgaan. Maar dan met de nodige aanpassingen. Hoe het er precies uit gaat zien, kunnen ze nog niet zeggen. Dat maken ze later deze week bekend. Maar waarschijnlijk in kleine groepjes, van maximaal drie leerlingen en een begeleider. Of helemaal digitaal.

Leerlingen mogen daarnaast geen klachten hebben, en ook niemand uit hun familie mag ziek zijn, als ze naar school komen voor de examens, laat de schoolleiding in een brief weten.
De leerlingen worden opgeroepen zich tot de zomervakantie in ieder geval beschikbaar te houden, voor de examens en eventuele herkansingen.

Nu de centrale eindexamens niet doorgaan, wordt wel of niet slagen bepaald voor de uitslag van de schoolexamens die voor een deel al gemaakt zijn.

Leuk artikel?
Deel met anderen:


© 2020 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)