Teruggekeerde Agrafiotis kopt FC Dordrecht langs ASWH in oefenduel

21 juli 2021 11:38

FC Dordrecht heeft het vierde oefenduel in voorbereiding op het komende seizoen met een positief resultaat afgesloten. In Hendrik-Ido-Ambacht kopte de teruggekeerde Nikolas Agrafiotis zijn ploeg dinsdagavond naar een 0-1 overwinning tegen tweededivisionist ASWH.


De Servisch-Nederlandse spits loste in de rust Stijn Meijer af, die eveneens voor het eerst op het wedstrijdformulier stond in de seizoensvoorbereiding. Agrafiotis zorgde na 51 minuten voor het enige doelpunt van de avond toen hij een voorzet van de rechterkant tegen de touwen kopte.

Zes minuten
Daarmee had hij zes minuten nodig om het net weer te vinden: zijn eerste treffer voor FC Dordrecht sinds de overtuigende 0-3 overwinning tegen De Graafschap vorig seizoen.

Agrafiotis kwam na deze driepunter nog in actie tegen FC Eindhoven, maar moest door een spierblessure de rest van het seizoen en de eerste drie oefenduels aan de zijlijn volgen.

Oefenreeks
De club aan de Krommedijk won eerder tegen RBC (1-3) en VV Alblasserdam (1-7), maar vrijdag verloor FC Dordrecht met 3-0 van De Graafschap.

Hoofdtrainer Michele Santoni heeft met Dordt nog twee oefenwedstrijden voor de boeg. Op vrijdag 23 juli is Almere City te gast aan de Krommedijk, terwijl samenwerkingspartner Fortuna Sittard de oefencampagne van de Schapenkoppen een week later in het Riwal Hoogwerkers Stadion afsluit.

Leuk artikel?
Deel met anderen:


© 2021 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)