Circus Maximum voor de tweede keer in Dordt

13 februari 2020 17:28

Circus Maximum is deze week weer in de stad neergestreken. Tien dagen lang kan er weer genoten worden van een show met acrobatiek, clowns en dieren.

Volgens het circus kwamen er in 2019 duizenden mensen op de voorstellingen in Dordrecht af. Tien dagen lang zullen er dit jaar voorstellingen plaatsvinden en daarmee kan het bezoekersaantal overtroffen worden.

Een kleine kink in de kabel dit jaar was storm Ciara.Zij verstoorde de opbouw al en komend weekend wordt een nieuwe storm, met de naam Dennis verwacht.

"We waren hier al op zaterdag, normaal gesproken zou alles op zondag al klaar moeten zijn en kunnen we drie dagen repeteren", legt manager ... uit. "Nu hebben we de opbouw pas op woensdag afgerond en verlies je een aantal dagen tijd."

Ondanks de verstoorde voorbereidingen is het internationale gezelschap klaar voor de premiere donderdagavond. "We zijn in opperbeste vorm. In de tweeënhalf uur durende show komen echte topartiesten uit Duitsland, Hongarije, Tsjechië, Kenia en Columbia langs."

Circus Maximum is tot en met 23 februari te vinden op de rotonde bij Businesspark Amstelwijck.

Leuk artikel?
Deel met anderen:


© 2020 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)