Historische mokken sparen bij Jumbo Sterrenburg

28 april 2017 10:39

De vereniging Oud-Dordrecht houdt vanwege 125-jarige bestaan een actie met supermarkt Sterrenburg Jumbo. Er zijn acht mokken te sparen met een historische afbeelding van de stad.

De vereniging Oud-Dordrecht heeft acht exclusieve mokken ontworpen met elk een nostalgische afbeelding van een beeldbepalend gebouw in Dordrecht. Op deze manier probeert
de Jumbo Sterrenburg meer betrokken te raken bij de stad.

Op de mokken staan onder andere afbeeldingen van de Damiatebrug, het Groothoofd en de Grote Kerk. Maar ook het oude postkantoor staat op een van de bekers. De afbeeldingen zijn uitgekozen door de Vereniging Oud-Dordrecht. "Het zijn typische historische afbeeldingen van meer dan honderd jaar oud, die laten zien hoe prachtig de stad is", zegt woordvoerder Olga Harmsen vereniging Oud-Dordrecht.

Met een volle spaarkaart en tegen bijbetaling van 2,99 euro per mok, kunnen klanten in het bezit komen van deze bekers. Vervolgens schenkt de supermarkt voor iedere verkochte mok 0,40 cent aan de Vereniging Oud-Dordrecht. Klanten van Jumbo Sterrenburg kunnen tussen 1 mei en 21 juni voor deze mokken sparen.

http://

Leuk artikel?
Deel met anderen:


© 2021 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)