Licht voor Dordt wil spotlight op activiteiten die ondanks coronamaatregelen door kunnen gaan

26 oktober 2020 12:19

Mensen worden in tijden van corona steeds creatiever met het verzinnen van activiteiten. Het coronahulpinitiatief ‘Licht voor Dordt’ wil deze bezigheden in de schijnwerper zitten en start daarom de online campagne #kannogwel.

Licht voor Dordt wil dat mensen deze hashtag gaan gebruiken op social media om activiteiten te delen die nog wel mogelijk zijn tijdens de gedeeltelijke lockdown. “Door de lockdownmaatregelen overheerst al snel wat er niet meer kan en dat maakt mensen moedeloos”, vertelt Wiebe van Horssen van het regieteam. 

Licht voor Dordt hoopt op deze manier mensen op nieuwe ideeën te brengen. “Er zijn nog heel veel dingen waar je van kunt genieten in deze tijd en manieren om van betekenis te zijn voor een ander.”

Door het zichtbaar maken van de activiteiten hoopt Licht voor Dordt mensen te bemoedigen. Als mensen vastlopen in wat zij zelf niet meer kunnen, dan biedt de organisatie ook praktische hulp aan. Zij kunnen terecht bij de hulplijn via de website of telefonisch op 078-2049315.

Leuk artikel?
Deel met anderen:


© 2020 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)