Nachtafsluiting N3 voor extra maatregelen na ongeluk

25 september 2020 13:39

Naar aanleiding van het verkeersongeval van afgelopen vrijdag op de N3 zijn aannemer Boskalis en Rijkswaterstaat een onderzoek gestart naar de verkeersveiligheid van de N3. Nadat zij de N3 nogmaals hebben nagelopen, worden er een aantal aanvullende maatregelen getroffen.

Vrijdag 18 september zijn zes auto's tegen elkaar aan gebotst. Bij het ongeluk raakten twee mensen gewond. Twee auto's sloegen over de kop en kwamen door de vangrail op de andere weghelft terecht. 


Maatregelen
Afgelopen week zijn er extra borden geplaatst en vervaagde wegmarkering wordt bijgewerkt. Het vervagen van die markeringen kan veroorzaakt zijn door de staat van de grond en de hoeveelheid verkeer die over de markering rijdt.

Afsluiting
Voor het herstellen van de markering is er een extra nachtafsluiting gepland op zaterdag 26 september. Tijdens de afsluiting worden ook alle zichtschermen tussen het werkvak en de weg gecontroleerd en indien nodig gerepareerd.

De N3 is zaterdag vanaf 22.00 uur afgesloten tussen de Copernicusweg en de Merwedestraat. Zondagochtend 27 september om 6.00 uur is de weg weer open. De toe- en afritten worden vanaf 21.00 uur afgesloten.

Weersomstandigheden
De planning is nog onder voorbehoud. Bij hevige regenval kunnen de markeringen niet worden bijgewerkt. Op zaterdag wordt besloten of de nachtafsluiting kan doorgaan of niet.

Leuk artikel?
Deel met anderen:


© 2021 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)