Dordrecht, Netherlands

Duizend euro van havenbedrijf Rotterdam voor wijk- en speeltuinvereniging Stadspolders

De glijbaan van de speeltuin in beter weer Speeltuinvereniging Stadspolders
Onder de naam 'Hoge Hoed' ondersteunt havenbedrijf Rotterdam vijftien voornamelijk regionale organisaties met ieder € 1.000,-. Met de jaarlijkse actie spreekt het havenbedrijf waardering uit voor medewerkers die zich in hun vrije tijd actief inzetten voor de samenleving. Uit de Drechtsteden is er één organisatie die geld ontvangt vanuit Rotterdam. Wijk- en speeltuinvereniging Stadspolders uit de gelijknamige wijk krijgt het bedrag op de rekening.
Redactie RTV Dordrecht | 3 januari 2023 09:00 | Aangepast op 2 januari 2023 16:33
Maike Akkers, secretaris van de wijk- en speeltuinverninging Stadspolders had daar het volgende over te zeggen: “Speeltuinvereniging Stadspolders is heel erg blij met dit geld. Alle kleine beetjes helpen want wij zijn bezig met een dakrenovatie van het speeltuingebouw. Dat is bestwel duur, dus deze duizend euro helpt daar zeker bij.”

Medewerkers van het havenbedrijf die zich in hun vrije tijd actief inzetten voor de samenleving, kunnen die organisaties waarvoor ze zich inzetten, voordragen. Aan het eind van ieder jaar worden briefjes met de namen van de organisaties in een 'Hoge Hoed' gedaan en vervolgens haalt de directie van het havenbedrijf ongezien vijftien briefjes uit de hoed.

Lees ook

Topsportprestatie voor speeltuin Stadspolders: ‘Perfecte combinatie van bewegen en gezond eten’

De wijk- en speeltuinvereniging Stadspolders nam woensdag de Topsportprestatie in ontvangst. Dit kna...