Dordrecht, Netherlands

48 Dordtse vrijwilligersorganisaties geven kijkje in de keuken

Dordrecht heeft er weer een evenement bij: de Open Deuren Dag. Op zaterdag 14mei openen 48 Dordtse vrijwilligersorganisaties allemaal tegelijk hun deuren en kan iedereen een kijkje nemen in de wereld van vrijwillige inzet.
Robin Nanninga | 5 mei 2022 12:07 | Aangepast op 5 mei 2022 12:07
De dag staat in het teken van zien, meedoen en beleven. Activiteiten variëren van een rondleiding en workshops tot proeverijen en activiteiten voor kinderen. Bezoekers kunnen op verschillende plekken meedoen of meelopen met vrijwilligers die vol trots hun werk laten zien. Geïnteresseerden kunnen op een (interactieve) plattegrond opzoeken welke organisaties er meedoen en welke activiteiten er zijn.

Voor organisaties die geen vestigingsadres hebben en zich toch willen presenteren is er een Beleefmarkt bij het Cultureel Centrum in Sterrenburg, 10 organisaties doen hier al aan mee.

Wie tijdens de Open Deuren Dag organisaties wil bezoeken, hoeft zich daarvoor niet op te geven. Het programmaoverzicht wordt op 11 mei huis aan huis verspreid en is op verschillende zicht- en ligplekken op te halen. De
online variant met een interactieve plattegrond is te zien op de site van Inzet078.

Lees ook

Brandweer zoekt vrijwillige spuitgasten

De brandweer zoekt nieuwe vrijwilligers voor acht brandweerposten in Zuid-Holland Zuid. Daarom is di...

Vrijwilligers gezocht! Organisaties zoeken helpende handen via Open Deuren Dag

De deuren van Dordtse vrijwilligersorganisaties stonden zaterdag wagenwijd open om bezoekers kennis ...