Dordrecht, Netherlands

Gevonden! Dit is de nieuwe barista van Het Vogelnest

Het Vogelnest zocht de afgelopen weken hard naar een nieuwe barista. Julia Teekens - bekend van het onder de aandacht brengen van straatintimidatie in Dordrecht - is de nieuwe 'sociaal barista' die de warme koffie gaat schenken in de ontmoetingsplaats in de Vogelbuurt.
Stephanie Roggekamp | 29 december 2021 11:14 | Aangepast op 29 december 2021 11:14
“Stiekem werk ik er al drie dagen”, vertelt Julia. “Maar officieel begin ik vanaf volgende week.” Met veel enthousiasme vertelt ze over haar nieuwe baan. Zo krijgt Julia alle ruimte om met eigen input te komen. Ze heeft al wel een paar ideeën waarmee ze aan de slag wil. “Ik wil graag met muziek aan de slag”, lacht ze. “Ik ga altijd alle kanten op met wat ik wil, dus ik heb zin om bij Het Vogelnest verschillende dingen te proberen.”


Julia heeft Culturele Maatschappelijke Vorming gestudeerd. “Die kennis wil ik graag stoppen in mijn werkzaamheden als sociaal barista. Ik hoop mensen samen te brengen. Iedereen is welkom.” Al gaat het volgens de nieuwe barista al erg goed bij de ontmoetingsplaats. “Er zijn al zoveel partijen betrokken, zoals de kledingbank.”

In 2022 is Julia 28 uur per week te vinden bij ontmoetingsplaats Het Vogelnest.

Lees ook

Hoe de inflatie toeslaat in een volksbuurt: 'Soms zetten mijn pubers stiekem de kachel aan'

Het was een opsomming van droge cijfers, deze dinsdag. De inflatie in 2021 kwam uit op 2,7 procent. ...

Julia Teekens werd geteisterd door een man vanuit een auto; hoe is het een jaar later met haar?

"Je bent echt een hele mooie vrouw, maar ik wil je even naast me in de auto. Ik vind dat leuk." Dat ...