Dordrecht, Netherlands

Zaterdag bij TV Dordrecht: Wantijpop 3voor12 Muziekkiosk special deel 2

Weet je het nog, Wantijpop? Na een paar jaar afwezigheid kon iedereen eind juni weer genieten in het park. Tijdens deze editie was er in de food-area een nieuw podium waar akoestische optredens plaatsvonden van de artiesten die ook op het regio podium optraden. De 3voor12 Muziekkiosk, een samenwerking met onder meer de Popcentrale en RTV Dordrecht.
Marjolein Vos | 29 juli 2022 10:30 | Aangepast op 28 juli 2022 12:05
Wie die optredens toen gemist heeft of er nog een keer naar wil kijken, kan zaterdag weer terecht op TV Dordrecht. Van deze optredens zijn namelijk vier specials gemaakt. Dit weekend staan The 8th TRAMPoline en Here Today op het programma.

Je kent ze misschien al van Popschool Live: de Popschoolbands van ToBe. Een daarvan is The 8th Trampoline. Naast wekelijkse lessen van professionele docenten kregen deze bands de kans zich te presenteren tijdens Wantijpop.

The 8th TRAMPoline is een Popschool band die in 2020 is gevormd. De Popschoolbands zijn een initiatief van ToBe. Naast wekelijkse lessen van professionele docenten kregen deze bands de kans zich te presenteren tijdens Wantijpop. Zo ook The 8th TRAMPoline. Ondanks alle lockdowns zijn ze er toch in geslaagd om optredens te geven op onder andere het Energy festival, Kunstbende en Struinen in de Tuinen. Recent hebben ze eigen nummers gereleased en zijn ze goed bezig om een naam te krijgen in de Dordtse muziekscene.

Naast deze popschoolband is ook Here Today te zien in de Wantijpopspecial. Een fantastisch trio dat pakkende melodieën mixt met stevige rockriffs. Met hun aanstekelijke mix van heavy grooves en uitdagende melodieën, laat de garagerock/punkband uit Dordrecht hun sound horen met invloed door bands zoals FIDLAR, The Libertines en the Subways. Zet je schrap voor een krachtige afwisselende liveshow vol onverwachte wendingen en moshpits.

De optredens zijn zaterdag 30 juli vanaf 18.00 uur na het Weekoverzicht te zien op TV Dordrecht. Het programma verschijnt ook op ons YouTube-kanaal. Daar vind je overigens ook de eerste aflevering, voor het geval je die gemist hebt. In augustus staan nog twee Wantijpopspecials op het programma. Houd onze website in de gaten voor meer info.

Lees meer over:

Wantijpop|

Lees ook

Het was een warme, maar geslaagde editie van Wantijpop 2023

Het was warm, maar vooral gezellig in het Dordtse Wantijpark tijdens Wantijpop. De zesentwintigste e...

Dit was Wantijpop 2023

Er werd veel gedronken, vooral water, gesmeerd en gedanst afgelopen weekend in het Wantijpark. De ze...

Veel muziek, bier en zon tijdens Wantij Live en Wantijpop 2023

Er wordt op dit moment nog de laatste hand gelegd aan het podium, maar vrijdag en zaterdag is het da...

Antoon, Froukje en Waylon: Dit is de line-up voor Wantijpop 2023

"Weer een park vol met verschillende podia. Voor ieder wat wils. Het wordt een hele leuke editie, de...

Dit zijn de eerste headliners van Wantijpop 2023

Singer-songwriter Froukje en zanger Jaap Reesema zijn de eerste headliners die bekend zijn gemaakt v...

Dit is de line-up voor Wantij Live 2023

Zij heeft 9 3FM Awards en 11 Edison Music Awards op haar naam staan. Hij staat hoog in de Top 2000 m...