Dordrecht, Netherlands

Zondag op TV Dordrecht: muziek en cultuur in Volgspot Drechtstreek

Wil je weten wat er de komende weken op de planken staat in de theaters in Dordrecht, Papendrecht en Hendrik-Ido-Ambacht? Kijk dan deze zondag op TV Dordrecht naar het programma 'Volgspot Drechtstreek'.
Redactie RTV Dordrecht | 16 februari 2024 15:30 | Aangepast op 16 februari 2024 15:21
In deze aflevering praat vaste presentator Peter de Liefde met Piet van Eeghen over zijn nieuwe voorstelling ‘De Verlichting Nabij’, de cabaretier zingt ook twee liedjes. Vervolgens schuiven Jip Bartels en Lucas Schilperoort aan om te praten over ‘De Toneelmakerij’ en de voorstelling ‘Rijnreisje’, een muzikale en beeldende reis zonder grenzen voor jeugd & familie, te zien op vrijdag 1 maart in de kleine zaal van Kunstmin.

De makers van 'Volgspot' gingen op bezoek bij Dilana Smith voor een interview en een spontaan huiskameroptreden. Smith treedt vrijdag 1 maart op in theater De Willem met haar programma ‘Legendary Women Of Rock’. In de studio zingt Peter de Liefde zelf twee liedjes met zijn eigen KleinKunstEnsemble, Florian laat weer van zich horen, natuurlijk de agenda van de drie grote theaters en tot slot... de Prijsvraag. Dit keer zijn er twee kaarten te winnen voor de nieuwe voorstelling van Piet van Eeghen op vrijdag 1 maart in Theater Cascade in Hendrik Ido Ambacht.

'Volgspot Drechtstreek' is een co-productie van RTV Papendrecht en Via Cultura. De aflevering van deze maand is komende zondag 18 februari vanaf 12.00 uur te zien op TV Dordrecht.

Lees meer over:

Volgspot Drechtstreek|

Meest gelezen

Oud-nieuwslezer TV Dordrecht Sieto Zeeman (66) overleden

Redactie RTV Dordrecht | 18 apr 2024 15:35

Aanhangwagen gekanteld op A15, bijna anderhalf uur vertraging

Corrado Francke | MerweRTV | 15 apr 2024 11:57

Lees ook

Kunst en cultuur in Volgspot Drechtstreek

Wil je weten wat er de komende weken op de planken staat in de theaters in Dordrecht, Papendrecht en...

Kunst en cultuur in Volgspot Drechtstreek

Wil je weten wat er de komende weken op de planken staat in Schouwburg Kunstmin, Theater Cascade en...