Oranje Nassauschool doet het helemaal anders

29 juni 2020 15:09

De eindmusical! Het is voor veel kinderen een onvergetelijke afsluiting van hun jaren op de basisschool. Maar door corona gaat het 'afscheidsfeestje' op veel scholen niet door. Groep 8 van de Oranje Nassauschool, in Stadspolders, heeft er echter iets op gevonden.

Maandag en dinsdag zijn de leerlingen met de juf en een cameraploeg te vinden op camping 't loze Vissertje. Ze maken er opnames voor de musical "Bende op de camping". Door de coronaregels kan de musical niet live op een podium voor publiek gespeeld worden, maar wél op video.

Voor het filmen en monteren heeft de school in de persoon van Niels Adriaansen een eigen geluidsman en technicus. Woensdag 15 juli zal de het eindproduct te zien zijn in Kinepolis Dordrecht. De bioscoop maakt dit voor een vriendenprijsje mogelijk voor de kinderen en hun ouders.

Juf Annelies, die de musical begeleidt met collega-juffen Lisa en Emma, is blij met het alternatief: "Of we het volgend jaar weer zo gaan doen? Ja, misschien wel, maar dat weet ik echt niet. Het ligt er ook aan af je dan nog met die anderhalve meter zit."

Leuk artikel?
Deel met anderen:


© 2020 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)