Veel kaartjes Dordtse Feesten moeten omgewisseld worden

12 juli 2021 10:35

Wie een kaartje heeft voor Back tot the Rivers, Het Dordtse Zomerfeest, de Ranjafeesten of Bead the Poetry moet dat mogelijk omruilen, omdat de informatie die er op staat niet meer klopt. Dat is het gevolg van de teruggedraaide versoepelingen in het coronabeleid. Hierdoor mogen evenementen alleen nog doorgaan als bezoekers 1,5 meter afstand houden.

De Dordtse Feesten en de gezamenlijke organisatoren, die eerder voor de Coronacheck-app variant hebben gekozen, moeten hierdoor omschakelen. Twee weken geleden besloten een aantal om de Coronacheck-app toe te passen om zo meer aan het festival gevoel tegemoet te komen. Dat is nu van de baan. Ook mogen er maximaal 300 bezoekers per festijn komen.

Vijf Dordtse Feesten zijn inmiddels geheel uitverkocht. Voor de rest zijn nog tickets verkrijgbaar. Voor de mensen die kaartjes hebben voor de 1,5 meter evenementen verandert er niets. Maar als men een ticket heeft voor Back tot he Rivers, Het Dordtse Zomerfeest, de Ranjafeesten of Bead the Poetry, dan klopt de informatie op het ticket niet meer als het ticket al is gepersonaliseerd.

Iedereen die reeds een check-app ticket bezit wordt opgeroepen opnieuw via de downloadlink het ticket te downloaden en de daarop geplaatste informatie te volgen. Het ticketnummer is ongewijzigd. Meer informatie staat op www.dordtsefeesten.nl .

Leuk artikel?
Deel met anderen:


© 2021 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)