Voetbalwedstrijden en wijkbezoeken afgelast na familiedrama

10 september 2019 13:29

Voetbalvereniging Wieldrecht, waarvan twee leden van de vereniging bij het familiedrama van maandagavond zijn betrokken, schrapt twee wedstrijden uit de bekercompetitie. De wedstrijden van het Dames 1-team donderdag en het MO13-team maandag zullen niet doorgaan. Dit meldt het bestuur van de club.

“Onze gedachten en ons medeleven zijn bij een ieder die hierbij betrokken is of de familie op welke wijze dan ook kent. Dit valt met geen pen te beschrijven”, schrijft de club op de website.

Ook zullen twee wijkbezoeken, in het kader van 800 jaar stadsrechten, niet doorgaan. Dit gaat om het bezoek van burgemeester Wouter Kolff in Nieuw-Krispijn dinsdagmiddag en wethouder Marco Stam in Wielwijk woensdagmiddag.

Maandagavond schoot een 35-jarige agent zijn twee kinderen van 8 en 12 jaar dood in hun woning aan de Heimerstein in Sterrenburg. Daarna doodde hij zichzelf. De 27-jarige moeder werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis, dinsdagochtend werd bekend dat zij aan haar verwondingen is overleden.

Leuk artikel?
Deel met anderen:


© 2020 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)