Zesde nederlaag op rij voor FC Dordrecht na zwakke tweede helft

20 november 2020 14:00

FC Dordrecht heeft ook geen punten overgehouden aan de ontmoeting met Telstar. Beide ploegen waren in de eerste helft gelijkwaardig, maar na rust werd een gebrek aan overtuiging bij de Schapekoppen genadeloos afgestraft door de thuisclub.

Opnieuw was het FC Dordrecht dat zich in de eerste helft niet wist te belonen. Kürsad Sürmeli kopte rakelings naast uit een vrije trap en Telstar-doelman Schendelaar voorkwam een treffer van Gianni dos Santos.

Plet
De bezoekers hielden ook na rust een tijdje stand, maar spits Glynor Plet stond na een uur voetbal op de goede plek om een rebound raak te schieten en liet het buitenkansje niet liggen. Drie minuten later verdubbelde hij de score toen de Dordtenaren verdedigend tekortschoten.

In het resterende deel van de wedstrijd werd het spel van FC Dordrecht gekenmerkt door misverstanden en frustratie. In aanvallend opzicht kwam de ploeg van Ben Kinds nog wel een aantal keer in de buurt van het doel van de tegenstander, maar het scorebord bleef staan op een 2-0 stand.

Hekkensluiter
Door de nieuwe nederlaag is FC Dordrecht nog steeds hekkensluiter in de Keuken Kampioen Divisie. In dertien duels heeft de ploeg slechts vijf punten behaald.

Opstelling FC Dordrecht
Anthony Swolfs, Robin Polley, Dehninio Muhringen, Kürsad Sürmeli (Thomas Schalekamp/74), Julius Bliek, Bradley Vliet, Kevin Jansen (Richie Musaba/85), Kevin Vermeulen, Jari Schuurman, Arsenio Valpoort (Jaron Vicario/68), Gianni dos Santos (Veron Parkes/85)

Leuk artikel?
Deel met anderen:


© 2021 - RTV Dordrecht | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)