Dordrecht, Netherlands

Rijnmond Lokaal is terug met nieuw seizoen en speciale zomereditie

Na een welverdiende vakantie is het tv-programma Rijnmond Lokaal weer terug voor een nieuw seizoen. Presentator Ruud de Boer trekt wekelijks de regio in om de mooiste reportages van verschillende samenwerkende lokale omroepen, waaronder RTV Dordrecht, te verzamelen.
Corrado Francke | 18 september 2023 15:52 | Aangepast op 18 september 2023 15:52
Naast RTV Dordrecht werken ook OPEN Rotterdam, SCHIE, Omroep Vlaardingen, WOS en RTV Lansingerland aan het nieuwe seizoen van Rijnmond Lokaal. Het nieuwe seizoen begint met een zomereditie, waarin de leukste reportages van alle omroepen in de zomer langskomen.

Zo gaat de WOS om zes uur ’s ochtends mee met strandjutter Hans en was RTV Lansingerland aanwezig bij een wakeboard-evenement. Vanuit RTV Dordrecht is een reportage te zien over het oude Lindershuis, nu het Lindershof, waarin ruim dertig appartementen zijn gebouwd.

De zomereditie van Rijnmond Lokaal is maandagavond vanaf 18:00 uur, na het nieuws, te zien op TV Dordrecht. De uitzending wordt maandagavond- en nacht, dinsdagochtend en dinsdagmiddag ieder uur herhaald. Ook is het mogelijk om de aflevering terug te kijken via de website van Rijnmond.

Lees meer over:

Rijnmond Lokaal|

Lees ook

Rijnmond Lokaal komt deze week vanuit Dordrecht

In Rijnmond Lokaal bespreekt presentator Ruud de Boer met RTV Dordrecht-verslaggever Dennis Koorevaa...

Jaaroverzicht Rijnmond Lokaal

Nog een keer kijkt presentator Ruud de Boer samen met de collega’s van de lokale omroepen naar de be...

Nieuw seizoen Rijnmond Lokaal: de beste reportages uit de regio

Laaggeletterdheid, de uitstoot van PFAS, gember telen en een vaas van smurfen. Zomaar een greep uit ...